Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мощна магнитна буря може да провали новогодишната нощ

В новогодишната нощ геомагнитна буря ще удари земята

новогодишната нощ

Експертите предупреждават, че това явление може да повлияе върху благосъстоянието на доста хора.

Каква магнитна буря ще започне в новогодишната нощ?

На 31 декември на земята ще започне доста мощна магнитна буря. Експертите казват, че ще достигне сравнително екстремен връх от 5 по скалата на K-индекс.

Самата буря ще започне на 30 декември и до вечерта ще достигне 2-3 пункта. На 31 декември вечерта вече ще е 4-5 пункта. Бурята ще продължи да засяга жителите на Земята и на 1 януари. От втори януари нататък ще започне да отшумява.

Как ще се отрази бурята на здравето ви в новогодишната нощ?

Въздействието на бурята няма да се различава от обикновената магнитна буря. Чувствителните към времето хора трябва да обърнат внимание на здравето си. В крайна сметка, за да улесните преодоляването на бурята, е важно да се откажете от алкохола и нездравословната храна. По-добре е да се даде предпочитание на много вода, салати и леки предястия. От десертите предпочитайте такива, които не са много маслени. Ако ви предложат парче торта, изяжте само половината.

Също така си струва да се даде предпочитание на разходки на чист въздух и лека физическа активност. Опитайте се да не се задържате на масата, както и да не се залежавате на дивана. Отидете на разходка и, ако е възможно, избирайте терен, който не е равен.

Какво е K-индекс?

Този показател характеризира геомагнитната активност и представлява отклонението на магнитното поле на Земята от нормата за тричасов интервал. Варира от 0 до 9, като 0 е „много ниска буря“, а 9 е „екстремна буря“. Този индекс е въведен от Юлиус Бартелс през 1938 г.

Източник: abcnews.go.com

НЕВРОХЕЛТ плюс – стимулира мозъчната дейност, при постоянно безпокойство и стрес
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *