ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Червени земни червеи помагат срещу ревматизъм

•     При ревматизъм половин литров буркан с червени земни червеи се долива с водка малко над горния слой. Покрива се с дебел плат или хартия, завързва се- не се цели постигането на херметичност. Поставя се на слънце и след седмица се маже всяка вечер преди сън. Хронични болки в коленете и в другите стави се премахват с помощта на компрес от медицинска жлъчка, ленено парцалче се намокря със жлъчка, обвива се коляното, отгоре се слага найлон, памук и се държи едно денонощие. След това се прави нов компрес . В 100 г оцет се слагат две яйца. Когато черупката се разтвори, ципата се маха, яйцата се размачкват с 30 г масло и се смесват с течността. С полученото средство се мажат болните стави, при отлагане на соли.
•    Силно лечебно действие има мехлем, който се приготвя от прясно масло и брезови пъпки: Прясно селско масло се слага в глинен съд на слоеве, върху един слой масло се слагат по един слой брезови пъпки със същата дебелина. Съдът се запълва до горе и се оставя за денонощие в добре затоплена руска печка или във фурната. След това от брезовите пъпки се изстисква маслото и се прибавя към него седем или осем грама камфор на прах, мехлемът се съхранява в хладилник или мазе в плътно затворен съд. Болните стави се мажат преди сън.

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *