Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бабини рецепти за лечение на хепатит

Една чаена чаша чисти и сухи зърна овес се смилат и се счукват на прах, пресяват се и се заливат с един литър кипяща вода и се сипват в емайлиран съд, добавят щипка сол и две или три супени лъжици захар, сместа се слага да заври след което се слага за три минути на тих огън. Оставя се да изстине и се прецежда от отварата се приема по една чаена чаша 3 пъти на ден преди ядене.

Вземат се 100 г съцветие от хмел и се заливат с една чаена чаша кипяща вода, запарват се 7 или 8 часа, запарката се прецежда и от нея се приема по една супена лъжица 3 пъти на ден. Билката има болко успокояващо и диоретично действие.

Смесват се равни части листа от джоджен и кора от зърнастец, една чена аша от сместа се залива с един литър вряща вода. Запарва се 30 минути и се прецежда, от запарката се приема по половин чаена чаша сутрин на гладно и преди лягане. Върху областта на черния дроб се слагат топли лапи от сварени заедно с люспата и смачкани картофи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *