Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Старо средство за лечение на язва е невенът

Старо средство за лечение на язва е невенът, 2 супени лъжици цветове от невен се заливат с 2 чаени чаши кипяща вода, оставят се да киснат 2 часа, след което запарката се прецежда разделя се на чисти и се пие 3 пъти на ден преди ядене. Курсът на лечение не е определен и е строго индивидуален.

Две чаени лъжички плодове от горска ягода се заливат с една четвърт литра гореща вода, след като изстине запарката се прецежда. Препоръчва се и консумирането на пресни плодове от горска ягода

Ефикасно средство за язва е жълтият кантарион, една супена лъжица сушени и надробени стръкове се залива с един литър вряща вода, прецедената запарка се изпива за едно денонощие, лечението се прилага в продължение на няколко месеца.

Други полезни билки са черният оман, и сладникът. От едното или другото растене се приготвя запарка като 10 г счукани корен се заливат 250 мл кипяща вода, след като изстине запарката е прецежда и се изпива на три пъти преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *