Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пиите отвара от касис и горска ягода за да се справите с цистита

Вземат се 100 г листа от касис, 60 г листа от горска ягода, 40 г липов цвят, 30 г цвят от лопен, една супена лъжица от ситно надробените билки се залива с една чаена чаша кипяща вода запарва се 15 минути в плътно покрит съд, след което течността се прецежда. Пие се два или три пъти на ден преди ядене.

Вземат се една супена лъжица изсушен и стрит полски хвощ, залива с една чаена чаша гореща вода и се оставя да престои известно време. Запарката се прецежда подслажда се с мед и се пие топла по веднъж на ден.

4 чаени лъжички изсушени листа от коприва се заливат с една четвърт литра вряща вода запарката се прецежда и се изпива за един ден.

Вземат се 100 г изсушени плодчета от слез и се стриват на прах. Всеки ден се пие по половин чаена лъжичка прах разбъркан в половин чаена лъжичка прясно мляко. По желание може да се добавя малко мед. 

Една чаена чаша овесени ядки се залива с една чаена лъжица вода и се вари докато изври една четвърт от водата. Течността се прецежда и се подслажда обилно с мед.

Вземат се 50 г семе от коприва и 20 г стръкове от полски хвощ, ситна надробените сушени билки се стриват на прах и се смесват с 30 г захар, от сместа се приема по една чаена лъжичка 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *