Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Резенето лекува бронхит при децата

Резенето се приема като отхрачващо средство при кашлица и бронхити особено у децата, за приготвяне на запарката една чаена лъжичка от плодчета от резене се залива с една чаена чаша вряща вода. След 10 минути течността се прецежда и се подслажда с мед или захар на вкус, за възрастни се слага 3 пъти повече резене на същото количество вода.

Добре измити пресни листа от теснолистен живовляк се размачкват изцеждат се и полученият сок се разбърква с равно количество пчелен мед. Сместа се вари 20 минути на слаб огън, приема се по една супена лъжица 3 пъти на ден.

Няколко стръка сушен червен кантарион се смилат на прах една чаена лъжичка от билката се забърква в една чаена чаша мед от сместа се взима по една супена лъжица 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Всяка сутрин на гладно се изпива по една чаена чаша чай от невен. Лечението продължава 3 седмици. Прилага се и при хроничен бронхит.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *