ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ясновидец и маг Елвира връща надеждата на отчаяните!

Тя има дарбата да разплита всякакви загадки от миналото и бъдещето. Разваля черна магия, прави заклинания за успех в любовта, намиране на работа, успех в бизнеса, преборване с психични и физически зависимости, лекува. Феноменът Елвира е признато име областта на:

  • ясновидството;
  • активизирането на положителни енергийни въздействия;
  • отстраняване на негативни енергийти въздействия;
  • психомедиаториката;
  • отстраняване на психогенни страхови проблеми и др.

Тя е сътрудник-управител в регионална „Лаборатория мултимедиаторика и климатогенна диагностика“. Срещата с нея може да постави ново и по-щастливо начало в живота ви и да сложи край на проблеми, които са ви мъчили години наред.

Приема в София, Пловдив, Бургас и Златица.

Телефони за връзка: 0887 63 16 00; 0892 36 44 39.

Намери изгубен пръстен от майка ми

Мария Николаева, Бургас

Елвира откри отдавна изгубен спомен от милата ми майчица. Беше ми подарила пръстен, който се изгуби преди години. След смъртта й си го спомних и поисках да го намеря, за да я чувствам по-близо до себе си. Отидох при Елвира и тя ми каза, че е в отвор между тухлите на старата ни къща на село. Чак тогава дъщеря ми се сети, че като малка си е играла с него и го е пъхнала между тухлите до входната врата. Пръстенът беше останал там всичките тези години.

Помогна ми да си намеря съпруг

Нонка Стаматова, София

Бях отчаяна, че не могада се омъжа и затова отидох при Елвира, да ми гледа. Тя видя, че ми е направена магия и ме прати в Руската църква, да се моля. Каза да ходя седем дни подред. На седмия ден излязох от църквата и само след час се запознах с един много приятен мъж. Няколко месеца по-късно заживяхме заедно, а после се оженихме.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Ясновидец и маг Елвира връща надеждата на отчаяните!

  1. konstantin metodiev каза:

    kazvam se konstantin, be6e mi napravena magiq za bolest, mnogo me bole6e sarde4nata oblast, tuk namerih mag elvira, obadih i se , sre6tnahme se v grad zlatica, ot edin ritual koito mi be6e kazala da napravq ei hora gospod da pojivi, mina mi , pomogna mi, samo za edna sedmica se opravih i sega se 4uvstvam nov 4ovek, mnogo sam i blagodaren.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *