ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Анелия: НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС подобри паметта на майка ми

Анелия разказва на читателите на lekuva.net как хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС е помогнала на майка й

майката на Анелия страда от начален стадий на деменция
Майката на Анелия страда от начален стадий на деменция

Здравейте, искам да споделя как продуктът помогна на майка ми, която има начален стадии на деменция. Майка ми е на 80 години, но до миналата година си беше напълно с акъла.

Първоначално започнах да забелязвам, че кракотрайната й памет е отслабнала. Често ме питаше къде си е оставила телефона, който е държала в ръката си преди 5 минути, например. Също така започна да забравя скорошни събития и случки, което започна да ме притеснява.

Отидохме на лекар и той каза, че най-вероятно това е начален стадии на деменция и жената е на години и най-вероятно няма какво повече да се направи от това да пие гинко билоба.

Взехме гинко билоба, която имаше известен ефект. Но един ден, ровейки из интернет, попаднах на статия за гъбата лъвска грива и нейните полезни за мозъка качества. Тогава реших да намеря продукт, който съдържа лъвска грива и да го пробваме, за да видим дали ще има подобрение.

Първото нещо, което ми излезе, беше НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС, който съдържа и лъвска грива, гинко и много други полезни за нервната система съставки. Няма да лъжа, че цената първоначално ми се видя висока и се замислих дали да го купувам, но една седмица след това беше пуснат с 40% намаление. Поръчах 1 опаковка и си казах, че не е голяма загуба, ако не проработи.

Майка ми взе да пие добавката и още на втората-третата седмица имаше подобрение. Пътите, в които ме пита за телефона си, намаляха значително и започна доста по-добре да си спомня случки и новини. Тя пие добавката вече 6 месеца и мога да кажа категорично, че има доста голямо подобрение. Разбира се, тази болест няма лечение, но състоянието й и качеството й на живот са осезаемо по-добри, откакто открихме НЕВРОХЕЛТ ПЛЮС. Препоръчвам да опитате!

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *