ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Маргарита от Добрич: АЛКОГАРД спаси сина ми от това да стане алкохолик

Маргарита сподели с нас как АЛКОГАРД е помогнал на сина й да загърби редовното пиене на алкохолМаргарита за АЛКОГАРД

Здравейте. Аз съм Маргарита от град Добрич и искам да ви разкажа за моя син, който беше тръгнал по пагубен път, но за щастие успя да се вземе в ръце.

Синът ми е на 28 години. Живеем заедно в Добрич и както знаете, тук много преспективи за развитие на млад човек няма. Опита се да учи във военноморския университет във Варна, но още на втората година се отказа и се върна тук. Предполагам, че това също е изиграло роля в неговото желание да пие, защото го прие като голям провал.

След като се върна в Добрич, започна да работи на денонощен магазин. Там често се събираха пияници и подобни, особено вечер. Най-вероятно се е научил от тях, защото започна сутрин да се прибира пиян от работа. Първите няколко пъти дори не разбрах, защото аз спя, когато той се прибира от нощна смяна. Но след това започнах да забелязвам, че когато се събуди, все още мирише на джибра.

По-лошто е, че това започна и да се случва след дневните смени. Той оставаше навън след работа и после се прибираше накъркан до козирката. В един момент аз осъзнах, че когато и да го видя вкъщи, той винаги се е прибрал пиян и започнах много да се притеснявам. Всички знаем какво може да направи алкохола с един човек и бях изключително уплашена това да не се случи на моя син.

Поговорих сериозно с него и усетих, че има дълбока тъга, която го мъчи, защото си мисли, че се е провалил в живота. След нашия разговор му предложих да вземем някакви мерки. На първо място, той прояви желание, но пак му се пиеше и се прибираше пиян. Тогава решихме да потърсим помощно средство и попаднахме на АЛКОГАРД.

Поръчахме го и той започна да го пие веднага. Още на втората-третата седмица той каза, че започва да усеща отвращение от алкохола и да му се гади, когато реши да пийне. Продължи да пие добавкакта още 2-3 месеца и сега моят син не близва алкохол.

Изключително съм щастлива за него, защото той си намери и нова работа и има взаимоотношения с добро момиче. Добавката наистина му помогна. Препоръчвам да пробвате, защото алкохлът е много коварен и си заслужава всичко да се опита!

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *