Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли средства с които да се предпазим от грип?

В сезона на настинките и гриповете сме, но за щастие съществуват много естествени средства, които да бъдат използвани за да засилим имунитета си и по този начин да може организма ни да се пребори с. Не е необходимо да се ваксинираме задължително срещу грип има голям арсенал предоставен ни от майката природа, който е много по-безопасен за защита и предпазване от грипни състояния.

Като начало трябва да отбележим, че адекватният прием на основните витамини и минерли играе важна роля при предпазването от грип. Ако ядете повече храни, които съдържат полезни витамини и минерали, то тогава тялото ви ще е по-добре въоражено в битката срещу вирусите и бактериалните инфекции. Щамът на вирусите обаче всяка година става по-мощен затова е добре да започнете да консумирате плодове и зеленчуци богати на витамини и минерали много преди да е започнал грипния сезон.

Витамин С е един от най-мощните витамини, които се използват в борбата срещу грипа. Витамин С се абсорбира и концентрира в нашите бели кръвни клетки, които могат естествено да се преборят с инфекции и заболявания, които се опитват да атакуват тялото ни. Ако увеличите дневния прием на витамин С то това е сигурен знак, че вече имате силен съюзник срещу грипния вирус.

Витамин А работи гарантира производството на белите кръвни клетки в организма ни, в които ще се съхранява необходимия ни за борба с грипа витамин С, така че може да се каже, че тези два витамина работят заедно при борбата с грипа. Витамин А е и силен антиоксидант, който допълнително ще ви помогне в борбата с грипа. Трябва много да внимавате с приема на витамин А, тъй като високите нива на витамин А в организма може да бъдат токсични и опасни. Добре е да получавате този витамин под формата на бета-каротин, които тялото ви да преработва и от там да получавате нужния ви витамин А.

Ехинацеята е много полезна при предотвратяването на грип, тъй като тя осигурява подкрепа на имунната система и потози начин помага за засилване на съпротивата на организма срещу инфекции. Ехинацеята може да помогне за облекчаване на някои симптоми на грип, но е най-добре да се използва като превантивна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *