Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Уокър: Бърз и ефективен метод за прочистване на организма

В човешкото тяло има органи, които са отговорни за неговото прочистване. Но, за да работят добре, те трябва да бъдат подпомогнати

прочистване
Процесът на прочистване е първата стъпка към изцелението на тялото, която може да се случи самостоятелно, но може и да изисква някои допълнителни действия. Всяко натрупване или задържане на нездравословни вещества или каквито и да било отпадъчни продукти в него забавя оздравителния процес. Отделителни органи са белите дробове, порите на кожата, бъбреците, черния дроб и червата.

Д-р Норман Уокър

 

Изпотяването е действие на потните жлези, които отделят вредни за тялото токсини. Бъбреците отстраняват крайните продукти от храната и метаболизма, който се извършва в черния дроб. Червата премахват не само хранителните, но и телесните отпадъци под формата на отпадъчни клетки и тъкани, които са резултат от нашите физически и умствени дейности. Ако не се отделят, те причиняват разграждане на протеини, което води до токсемия (отравяне на кръвта) или ацидоза (състояние, при което се намалява концентрацията на алкални съединения в кръвта, а се повишава киселинността).

Задържането на такива отпадъчни продукти вътре в тялото е много по-вредно за нашето здраве, отколкото се смята. Премахването им е една от първите стъпки към постигане на осезаеми резултати.

Бърз метод за прочистване на организма

Един от бързите и ефективни методи за прочистване на тялото, особено при възрастни, е следният:

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не използвайте този метод за детоксикация при апендицит или склонност към него. В този случай се прилагат клизми два до три пъти на ден в продължение на една седмица или повече.

Сутрин на празен стомах изпийте чаша, в която сте направили разтвор от вода и глауберова сол (натриев сулфат). Водата може да бъде топла или със стайна температура. Целта на приема на такъв разтвор не е да се изпразнят червата, а по-скоро да се изтеглят токсините и отпадъците от всички части на тялото и да се отстранят през червата.

Този разтвор действа върху токсичната лимфа и отпадните продукти по същия начин, по който магнитът привлича пирони и метални стърготини. Така отпадъците се събират се изхвърлят от тялото чрез многократно прочистване на червата. Количеството, което изтича от тях, може да бъде три до четири литра или повече. Това води до дехидратация на организма. Затова е необходимо да се попълнят отстранените токсични и киселинни вещества чрез изпиване на два литра пресен цитрусов сок, разреден с два литра вода за бързо усвояване от тялото. Такава смес създава алкална реакция в човешкия организъм.

Цитрусовата смес се приготвя по следния начин:

• сок от четири големи или шест средни грейпфрута;
• сок от два големи или три средно големи лимона,
• добавете портокалов сок, за да получите два литра цитрусова смес.

Допълнете с два литра вода и прехвърлете в подходящ съд.

Започнете да пиете този сок тридесет минути след приема на глауберовата сол, която предварително сте разтворили във вода. Отпивайте на всеки двадесет или тридесет минути, докато свърши цялата смес от четири литра.

Цял ден не може да ядете нищо, но ако до вечерта гладът стане непоносим, ​​тогава може да хапнете портокал, мандарина или половин банан (след около час се изяжда и другата половина) или малко сок от целина.

Преди лягане си направете клизма с два литра хладка вода, към която трябва да добавите сока от един или два лимона. Целта на такава клизма е да премахне отпадъците от гънките на дебелото и тънкото черво.

Тази процедура за детоксикация трябва да се извършва три последователни дни, в резултат на което приблизително дванадесет литра токсична лимфа ще бъдат отстранени от тялото и заменени със същото количество алкализираща течност. Този процес ускорява алкализацията на тялото. На четвъртия и следващите дни трябва да започнете да пиете зеленчукови сокове, да ядете зеленчуци и плодове само в суров вид.

В случай, че се появи слабост по време или след детоксикацията, тогава няма място за безпокойство. Природата използва енергията на тялото, за да го пречисти и скоро след това вие ще получите повече сила и бодрост, поради пълното прочистване на целия организъм.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *