ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Древна тибетска рецепта за премахване на излишната слуз от тялото

Може ли е да се премахне ненужната слуз, която се образува в тялото?


Тибетската рецепта за напитка, която втечнява и спомага за изхвърлянето на излишната слуз ще ви помогне да направите това. От статията ще научите не само как да я направите и ползвате, но и някои допълнителни елементи, които повишават нейната ефективност.

Няма надеждна информация за това кога е създадена рецептата от монасите на Тибет, но учените споменават тринадесети век.

Приготвянето на напитката по тази рецепта не е стандартно. Ще трябва да отделите много време и да се подготвите за това. Причина е манталитетът на тибетците. Хората, обитаващи планините на Централна Азия, са свикнали и предпочитат да живеят премерено и да не бързат за никъде. Всяко действие, което те извършват, има определен срок.

В началото трябва да е ясно, че освен използването на рецептата е препоръчително да се спазват и някои източни ритуали.

Например, рецитирането на мантри може да подобри ефекта на чудодейните билки, които са в състава на напитката. Обърнете внимание на „подобри“. Ако вие не сте настроени вътрешно за една такава дейност като медитация и произнасянето на мантри, може да пропуснете. Това, разбира се, не означава, че напитката няма да работи за вас. Мантрите и медитацията са препоръчителни, но не и задължителни. Все пак рецептата за напитката, която премахва слуз е тибетска. Затова и предаваме дословно не само начина, по който се приготвя, но как се прилага.

Основното значение на мантрите е произношението на звуци, които носят призив за осъществяване на желания

Ще трябва да повярвате, че мантрите работят. Често след изричането им човек започва да пеене несъзнателно и в това няма нищо лошо. Трябва да пеете в собствен ритъм и да вярвате в успеха и ефективното действие на рецептата, с помощта на която ще изчистите излишната слуз от тялото.

Използването на такива песнопения позволява на тялото да се подмлади и самоизлекува. Вибрациите, които се отделят при произнасянето на звуците и медитативните срички, задействат резервите на човешкия организъм и той започва да се бори сам (или поне с минимална помощ от билките) да се бори с болестите и стареенето.

Една от най-ефективните мантри за тази цел е ОМ НАМА БХАГАВАТЕ РУКМИНИ ВАЛАБХАЯ СВАХА

Произнася се сутрин, гледайки на изток, като се повтаря 108 пъти по време на растяща луна.

Ако човек се храни прекомерно със слузообразуващи храни тогава, с течение на времето, излишната слуз започва да се оттича (обикновено под формата на симптоми като кашлица и хрема).

Какво правят повечето от нас в такъв случай? Заглушаваме тези симптоми, като накапваме например капки в носа и не позволяваме на лимфата ни да се изчисти по естествен път.

Тибетска рецепта за разтваряне на излишната слуз от тялото

За да сте сигурни, че голяма част от болестотворната слуз ще напусне вашия организъм, ще са ви нужни следните съставки:

  • Лимон – 2 броя.
    Чесън – 2-3 скилидки.
    Куркума и черен пипер – по 1 щипка.
    Корен от хрян – парче около 1х1 см.
    Джинджифил – колкото кутрето.
    Мед – 2 супени лъжици.
    Изворна вода – 2 чаши.

Как се приготвя?

• Лимоните се измиват и се изстисква сока.

• Към сока се прибавя меда, куркумата и черния пипер.

• Корите и месестата част на лимоните се нарязват наситно. Продължавате с чесъна, джинджифила и хряна (предварително обелени). Тибетската технология препоръчва тези три съставки да се настържат и хубаво да се счукат, след което се изсипват във водата, която предварително е завряла.

• Оставяте на огъня да поври 2-3 минути, след което махате и похлупвате съда с капак.

• Прецеждате когато вече температурата на водата е станала приятна за пиене.

• Добавяте лимоновия сок с меда, куркумата и черния пипер. Разбърквате добре.

По отношение на приготвянето може да спазите тези стъпки, но може да ползвате и блендер. Единственото условие е лимоните да се блендират с кората.

Препоръчително е да се приеме веднага (след като напитката се охлади) половин чаша. Останалото се разрежда с малко гореща вода и се слага на хладно.

Пийте този „тибетски разтворител на слуз“ на воля. По-голям ефект може да се постигне сутрин (около 20 минути след като сте пили чай или кафе) и вечер преди хранене.

Препоръчително е да се приема без прекъсване, през ден в продължение на един месец. След това се прави почивка за 7 дни и се продължава по същата схема през целия живот.

Напитката има приятен вкус и действа ефективно.

Внимание!

Ако хрянът, джинджифила и лимонът са противопоказани за вас, поради наличието на някакво заболяване, тогава не трябва да пиете тази напитка. Може да я приемате в по-малки количества, но само след хранене.

Източник: ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *