Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВЕЗОМНИ – срещу тежки затруднения при уринирането, причинени от уголемена простата

Медикаментът Везомни се прилага за лечение на мъже с умерени или тежки симптоми на трудно освобождаване на урината, причинени от уголемяване на простата и проблеми с пикочния мехур. Това е така наречената диагноза Доброкачествена простатна хиперплазия.

Медикаментът Везомни съчетава в една таблетка две лекарства, предназначени за такова лечение – Тамсулозин и Солифенацин.

При нарастване на простата може да се стигне до трудности при уринирането, каквито са тънката струя, колебливо начало, чувството, че пикочният мехур не е изцяло изпразнен, откапване.Чувствителността на пикочния мехур се променя, пациентът може да започне да уринира по-често, както и да получи без предупреждение внезапен и много силен сигнал за уриниране.

Двете активни вещества в този медикамент помагат урината да минава през уретрата по-лесно, а пикочният мехур да увеличи количеството урина, което може да съхранява.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с Медикамента Везомни?

  • Ако сте на диализа или страдате от друго тежко заболяване на бъбреците, което лекувате с медикаменти.
  • Ако сте алергични към активните или към някоя от помощните съставки в лекарството (вижте по-долу подробно какво съдържа).
  • Ако страдате от умерено или тежко заболяване на черния дроб.
  • Ако страдате от тежки заболявания на стомаха или червата.
  • Ако имате мускулното заболявате миастения гравис – това лекарство може да ви причини екстремна слабост в мускулите.
  • Ако страдате от глаукома и постепенно изгубвате зрението си.
  • Ако ви става лошо при сядане и ставане.
  • Ако задържате урина.
  • Ако страдате от автономна невропатия.

Медикаментът Везомни може да ви причини световъртеж, замайване. Седнете или легнете докато отшумят. Поради това – не шофирайте и не работете с машини. Ако планирате операция на очите – съобщете това на вашия лекар. Споделете с лекаря си също така какви други медикаменти пиете. НЕ давайте Медикамента Везомни на юноши и деца.

Внимание! Този медикамент може да причини нежелани странични реакции на организма, някои от които много сериозни. Ето защо прочетете много внимателно какви могат да са те, описани в листовката на лекарството. Тя е приложена във фабричната му опаковка.

Какви вещества съдържа медикаментът Везомни?

Основните активни съставки на това лекарство са солифенацинов сукцинат – 6 мг и тамсулозинов хидрохлорид – 4 мг. Като помощни съставки лекарството съдържа още Е421 – манитол, Е470Ь -магнезиев стеарат, малтоза, Е551 – колоиден безводен силициев диоксид, Е321 – бутилхидрокситолуен, червен железен оксид, Е464 – хипромелоза.

Дозировка: Спазвайте стриктно предписанията на лекаря. Без да дъвчете, с храна или без храна, обичайната доза е по 1 таблетка на ден. Спрете лечението само след консултация с лекуващия ви лекар.

Внимание! При предозиране незабавно потърсете лекарска помощ.

Съхранение: Медикаментът Везомни няма специфични изисквания за съхранение. Дръжте лекарството винаги далече от достъпа на деца.

Една опаковка от лекарството Везомни съдържа 30 таблетки.

Носител на разрешението за употреба и производител: Astellas Pharma Europe B.V. – Нидерландия

Средна цена в аптеките 51-52 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *