Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проблеми с вегетативната нервна система докарват световъртеж

Аз съм на 25г. проблемът го имам още от ученическите години. Имам силно главоболие и световъртеж. Досега са ми правени неколкократни изследвания на кръвта, очните дъна. Изследванията не са показвали отклонения от нормалните параметри. В началото на тази година ми направиха рентгенова снимка на шийни прешлени – резултатът е леко ошипяване. Световъртежът е изключителни неприятен и досаден проблем, особено като се вземе предвид възрастта и се засилва особено след боледуване. Не знам поради лекарска незаинтересуваност или поради какво, досега никой не ми е дал задоволително обяснение. Въпросът ми е дали има някакво решение или просто трябва да се примиря с тази болежка?

Иван Ангелов, Пловдив.

Дори и да имате леко ошипяване на шийни прешлени не смятам ,че при вас световъртежа е свързан с това – оплакванията говорят по скоро за световъртеж от периферен произход. Необходимо е изследване на вестибуларния. Направление затова ще ви даде личния лекар, с което да отидете на специалист УНГ кабинет, а той пък ще ви препрати  към специализирана отоневрологична лаборатория.
Д-р Лидия Хинева – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Проблеми с вегетативната нервна система докарват световъртеж

  1. BEBY_PL каза:

    ZDRAVEI,Иван Ангелов, Пловдив,TUK V PLOVDIV IMA BIOSKENER…KOITO E MNOGO DOBAR I OTKRIVA VSI4KO…OTIDETE PRI NEGO I 6E VI OTKRIQT PROBLEMITE,LE4ENIE S VODA I BILKOVI XAP4ETA…USPEX

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *