Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

8 неща, с които отблъсквате мъжете

Ако личният ви живот не върви така, както искате или сте си го представяли, може би си струва да помислите как се държите с мъжете

мъжете

За да помогнем на дамите, които поради една или друга причина нямат късмет в любовта, решихме да класираме действията, които плашат мъжете и разрушават връзките.

Разбира се, всеки случай е индивидуален и изисква своя собствена оценка. Факт е, че има действия, които мъжете определено не харесват и могат да са причина за раздяла.

Не търсете скрит смисъл там, където го няма

Ако откриете нещо в думите на мъжа и се опитате да го разтълкувате по свой начин, това няма да завърши добре. Рано или късно той ще се умори вашите постоянни „проба-грешка“ и ще се опита да ви намери заместник. Само не забравяйте, че мъжете не винаги придават дълбок смисъл на думите и действията си. Затова се опитайте да успокоите буйното си въображение. Спрете да досаждате на партньора си с въпроси, за да разберете какво наистина е искал да каже.

Не го променяйте

Вярвайте, че нито един мъж няма да търпи постоянно да му се казва как и какво да прави (макар и под формата на ултиматум). Дори и да не харесвате някои черти на характера във вашия избраник, трябва да ги коригирате много внимателно. Така ще го убедите, че промяната е към по-добро. А ако действате открито означава да загубите този мъж веднъж и завинаги.

Не правете глупости

Да правите глупости (или да се преструвате, че нищо не знаете и нищо не разбирате) не е най-добрата стратегия, ако искате да задържите мъж и да създадете семейство с него. Психолозите казват, че една секси, но тесногръда жена ще привлече вниманието на мъжете за кратко време. След това ще се насочат към друга, с която ще им е приятно да прекарват време не само в леглото. Затова първо помислете дали имате нужда от бърза, жизнена романтика или дългосрочна връзка и изберете правилната посока (и съответно начин на общуване).

Не изисквайте твърде много

Да очаквате твърде много от една сравнително нова връзка, е също толкова глупаво, колкото например да се надявате, че шефът ще ви даде солиден бонус просто така. Ако току-що сте започнали да излизате с мъж, тогава не бива да плашите партньора си с постоянни разговори за предстояща сватба, бъдещи деца и много роднини, които просто чакат момента, в който могат да прехвърлят част от проблемите си върху раменете на горкия човек.

Не го сравнявайте с бившия си

Ясно е, че никой не харесва сравненията с бивши любовници. Най-вече ако се окаже, че настоящите партньори са една идея по-зле от предишните. Ето защо, ако се изкушите да направите паралел, тогава говорете по-добре с приятел, а не с мъжа, с когото се надявате да имате дълга връзка. В противен случай кандидатът за вакантната позиция на съпруг или просто гадже ще избяга от вас по-бързо, отколкото сте планирали.

Не се съмнявайте в себе си

Самочувствието е секси! Несигурността – не. Ако през повечето време изпитвате несигурност, по отношение на това как изглеждате и какво сте постигнали, няма да можете да скриете липсата на самочувствие.

Грижете се и вярвайте в себе си. Стъпвайте уверено и с високо вдигната глава. Вашето самочувствие ще блести като ярък фар, за да привлече онзи мъж, за когото не само сте мечтали, но е и достоен за вас.

Не търсете постоянно одобрение

Когато търсите одобрение от някой друг, освен от себе си, вие всъщност го молите да ви каже, че заслужавате да бъдете до него. Това означава, че вашето самочувствие и самооценка са толкова ниски, че не могат да привлекат вниманието на един сравнително приятен човек. Мъжете харесват уверените в себе си жени.

Имайте предвид, че единственият човек на планетата, чието одобрение има значение, сте вие.

Ако не одобрявате себе си, защото имате нездравословно поведение, което ви прави нещастни от начина, по който изглеждате, и живота, който живеете, променете това поведение.

Не обвинявайте другите за проблемите си

Личната отговорност е привлекателна. Поемайки пълен контрол за вашето здраве, щастие и кариера, вие ще привлечете човек, който също е щастлив и здрав. Като обвинявате другите за вашите проблеми, демонстрирате манталитет на жертва.

Източник: woman.ru

спонди гард против шипове
СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *