Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ОлоВижън капки за очи – лекарство срещу алергичните сезонни конюнктивити

Лекарственият продукт ОлоВижън капки за очи помага на страдащите от алергии на очите. Благодарение на въздействието му интензивността на алергичната реакция намалява. С него се лекуват алергичните сезонни конюнктивити.

Алергените, каквито са полените, космите от животни, домашният прах, могат да причинят подуване на повърхността на очите, зачервяване, сърбеж.

Какво съдържа лекарството ОлоВижън капки за очи?

Олопатадин-ът е основното активно вещество в този лекарствен продукт. Освен това в състава му влизат още бензалкониев хлорид, натриев хлорид, динаггриев фосфат дихидрат – или Е339, вода за инжекции, както и хлороводородна киселина 507 и/или натриев хидроксид, който служи за корекция на нивата на pH.

Това лекарство НЕ се препоръчва за деца под 3 години. НЕ предлагайте от вашето лекарство на други страдащи от алергия на очите. ОлоВижън капки за очи се изписва единствено от лекар срещу рецепта.

ОлоВижън капки за очи като всяко друго лекарство може да причини нежелани реакции при някои лица. Поради това задължително и внимателно прочетете цялата листовка на лекарството преди да започнете лечението, която е приложна към опаковката му. Някоя от съставките му може да причини дразнене в очите, а също така да измени цветовете на меките контактни лещи. Поради това те трябва да се свалят и след прилагане на лекарството трябва да изчакате минимум 15 минути преди отново да ги поставите.

Как да се лекувате с ОлоВижън капки за очи?

Единствено – точно както ви го е назначил лекарят. Ако имате неясноти или нежелани реакции – не пропускайте да се консултирате с него.

Дозировка: Препоръчва се по 1 капка в едното или двата очи, ако и двете са засегнати сутрин и вечер. Прилагайте ОлоВижън капки за очи толкова продължително, колкото ви е препоръчал лекарят.

Съхранение на лекарството: Недостъпно за деца при температура под 25 градуса, плътно затворено, винаги в оригиналната му опаковка. След първото отваряне на лекарството срокът му на годност е само 28 дни.

Разрешението за употреба притежава Антибиотик Разград АД – България.

Средна цена на на ОлоВижън капки за очи в аптеките е 12-13 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *