Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH) – срещу чести възпаления на гърлото и дихателните пътища

Все повече хора се доверяват на хомеопатичните лекарства, тъй като те са по-щадящи в сравнение с продуктите на фармацевтичната индустрия. Хомеопатичните вещества въздействат стимулиращо на заложения от природата в човешкия организъм естествен защитен механизъм.

АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH)
АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH)

Хомеопатичното лекарство АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH) има за произход туберкулина, който е получен от Mycobacterium tuberculosis.

За какви здравословни проблеми помага хомеопатичният продукт АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH)?

  • При ринофарингити.
  • При отити.
  • При бронхит.
  • При трахеит.

Как да се ориентирате, че хомеопатичният продукт АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH) може да подкрепи здравето ви?

Когато различните заболявания на ушите, носа, гърлото и дихателната ви система често рецидивират. Когато лимфните възли по шията ви са увеличени. Освен това този продукт помага на астенични и злояди деца.

Кога и как да приемате хомеопатичното лекарство АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH)?

  • При заболяване от бронхит, съпроводен от влажна кашлица – еднократно АВИАЙРЕ 9 СН (AVIAIRE 9 CH) по 10 гранули, а след четвъртия до шестия ден – според силата на симптомите.
  • При остър среден отит – в началото на лечението по 10 гранули, ако отитите са рецидивиращи.
  • При изтичане на гной от ухото – или мукопурулентна оторея, първоначално 10 гранули, след което на всеки два часа – по 5 гранули от МЕРКУРИУС СОЛУБИЛИС 15 СН.

Добре е хомеопатичните лекарства да се вземат минимум 15 до 20 минути преди или след приемането на храна. В устата не бива да има остатъчен вкус от цигари, кафе, мента или друго силно ароматно вещество.

Предимство на хомеопатичните лекарства е, че те могат да се приемат от деца, в това число и от кърмачета, от бременни и разбира се – от възрастни лица. Резултатът от лечението няма връзка с възрастта. Благодарение на това от хомеопатичните лекарства добре се повлияват различните сезонни алергии, настинки и грип, заболявания на кожата, на стомашно-чревният тракт, гинекологични и др.

Средна цена в аптеките – 5-6 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *