Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за пречистване на черния дроб и премахване на кръговете под очите

Тук ще ви разкрием лесна рецепта за пречистване на черния дроб, за която са ви нужни само 2 съставки!

рецепта за пречистване на черния дроб
Източник на изображението: https://pixabay.com/

Ако се чувствате уморени всеки ден, нямате енергия, кожата ви е суха, може би трябва да се погрижите за здравето си. Много е верноятно, тези проблеми да се дължат на утежнен черен дроб.

Здравето на черния дроб често се отразява на външния вид. Чернодробните проблеми могат да накарат кожата да стане по-бледа и да се появят тъмни кръгове под очите.

За да се преборите с това, е важно постепенно да подобрявате навиците си и ежедневния си начин на живот. Може да започнете с изключването на пържените храни и да замените транс-наситените мазнини със здравлословни такива. Също така е изключително важно да наблягате повече на плодовете и зеленчуците.

Добра идея е също да ускорите процеса с някои средства за прочистване на черния дроб и подобряване на функцията му.

 

За какво е нужна детоксикация на черния дроб?

 

Пречистването на черния дроб е необходимо, за да може той се освободи от всички натрупани токсини, които пречат на правилното му функциониране. В същото време детоксикиращите средства могат да осигурят и някои важни хранителни вещества, които да стимулират отделянето на хормони и да поддържат метаболитната функция.

В тази статия ще ви запознаем с една елементарна, но високоефективна рецепта за пречистване на черния дроб, с която ще подобрите цялостното си здраве и външен вид.

 

Какви съставки са ви нужни за приготвяне на детоксикиращия тоник?

 

Най-големият плюс на този прочистващ тоник е, че за него са нужни само 2 съставки, които се намират във всяко домакинство. Той представлява комбинацдия от зехтин и лимонов сок.

Високото съдържание на антиоксиданти и способността на тези съставки да елиминират токсините ги прави чудесен избор за подпомагане и детоксикация на черния дроб.

Чрез подобряването на здравето на важния орган ще се подобри и вида на кожата.

Зехтин:

Есенциалните мастни киселини и противовъзпалителни съединения в зехтина помагат за подобряване на общото здравословно състояние и са особено полезни за черния дроб.

Той е невероятно източник на антиоксиданти, витамини и минерали. Добра идея е да добавяте студено пресован зехтин към ястията си по-често.

Лимон:

Лимоните съдържат флавоноиди, витамини и минерали (като калций и калий), разтворими фибри и други фитонутриенти. Те са известни с лечебното си въздействие върху черния дроб. Лимоновият сок играе ключова роля в изхвърлянето на токсините.

 

Рецепта за пречистване на черния дроб:

 

Нужни съставки:

  • 3 супени лъжици зехтин (за предпочитане е студено пресован)
  • 1 супена лъжица лимонов сок

Начин на приготвяне и консумация:

Сложете и двете съставки в стъклен съд и разбъркайте добре. Гребнете една чаена лъжичка от сместа и я добвете в чаша топла вода. Пийте на празен стомах, след което закусете както обикновено и започнете деня си. За постигане на ефект е нужно да пиете зехтин с лимонов сок в продължение поне на няколко седмици.

 

Полагайте грижи за здравето на черния дроб!

 

Това е орган, който изпълнява повече от 500 ралични функции. Именно за това е изключително важно да поддържаме добри здравословни навици и начин на живот. Два от най-вредните за черния дроб навици са тютюнопушенето и пиенето на алкохол. Но те не са единствените неща, които вредят. Нужно е също така да следите внимателно диетата си и да наблягате на физическата активност.

Източник: https://steptohealth.com/

чист черен дроб
Хранителната добавка Чист Черен дроб ще регенерира и витализира вашия черен дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *