БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

3 признака, че мъжът ви е загубил интерес към вас

Мъжът ви вече не се опитва да ви изненада приятно или да прекарва повече време с вас? Може ли това да е началото на края на връзката ви?

мъжът
Често жените си правят изводи за това как мъжът им се отнася към тях като си дават сметка колко интензивно получават интимни ласки. Да, разбира се, сексът е много важен за мъжете. Но понякога може да го прави с вас по навик, без особени чувства, просто за да задоволи физиологичните си нужди. В същото време е възможно наистина да започне да се дистанцира от вас и да не усеща онази специална емоционална връзка, която е имал преди.

Кои са признаците, които подсказват, че вашият мъж или любим е загубил интерес към вас?

С течение на времето липсата на интерес може да го накара да загуби и желание за секс с вас. В крайна сметка именно емоционалната връзка с любимия човек прави секса с него толкова чувствен и желан. И ако това не е така, тогава интимният живот няма да носи удоволствие. Затова обърнете внимание на знаците, които могат да показват, че любимият ви е загубил интерес към вас.

1. Той спира да се интересува от живота ви

Вече не се интересува от това как е минал денят ви, какво сте правили, липсва ли ви е… Няма го и дори баналният въпрос „Как си?“, който все по-често очаквате с нетърпение. В крайна сметка любимият ви наистина не се интересува от нищо, което е свързано с вас, или ако има интерес, той е подобен на онзи, който един съквартирант би демонстрирал.

2. Вече не полага никакви усилия

Ако един мъж наистина се е охладил към вас и връзката ви, тогава той няма да полага никакви усилия.

Тоест, ако внезапно сте се скарали, тогава той няма да мисли как да разреши този конфликт, защото просто не му пука.

Или на вашия въпрос за каквото и да е, може да отговори: „Прави каквото искаш, не ме интересува!“. И това не означава, че се доверява на вашето мнение, а че изобщо не иска да обсъжда нищо с вас – той просто не се интересува, все му е тая и това е всичко.

Същото се отнася и за факта, че вашият мъж вече не се опитва някак приятно да ви изненада или да прекарва повече време с вас. Напротив – може да полага усилия за обратното. Имайте едно на ум ако все по-често си търси поводи да излиза без вас или да си намира някакво типично мъжко занимание, докато е у дома, както и ако през ден кани по един или двама приятели „за компания“.

Притеснително е и когато е просто секс, а след това той веднага се обръща към стената и заспива. И разбирате, че всичко това е било по-скоро някакъв механичен акт, отколкото проява на любовта му към вас. А за говорене, споделяне или просто прегръдка след интимност – и дума да не става!

 

3. Избягва всякакви разговори за съвместното ви бъдеще

Ако мъжът наистина се интересува от любимата си жена, тогава той няма нищо против да обсъжда някои планове за съвместното им бъдеще, защото наистина иска да бъде с нея в това бъдеще – важно е за него. Той дори може сам да инициира подобни разговори, но не е задължително това веднага да са планове за сватба, ново жилище, още едно дете и т.н. Може да са и планове, например да отидете някъде на почивка заедно в близко бъдеще или да се срещнете с родителите му, ако той все още не ви е запознал с тях.

Щом започнете някакъв разговор, като например за това да отидете някъде заедно или за някакви други общи планове, мъжът ви веднага сменя темата. Или пък започва да ви отговаря по неясен начин, да избягва директния отговор, например: „Нека не бързаме и да мислим за това, което е сега“, „Не знам как ще бъде след време…“, „Чакай и ще видим“. Това означава , че той не се интересува чак толкова от вас, че да прави някакви планове за бъдещето, които включват и вашата особа. В крайна сметка, може би наистина не се вижда заедно с вас във въпросното бъдеще.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *