Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При болки в стомаха помагат зелени орехчета

Малки зелени орехчета (колкото къпина)- 80 броя се смесват с един литър силна ракия или (или чист спирт), 50 грама мед и 25 г сяра (от аптеката). След като се разбърка добре се приема по една супена лъжица три пъти дневно 30 минути преди ядене.

3 стръкчета червен кантарион се варят в един литър вода пет минути. Пие се три пъти дневно преди ядене по една кафена чаша.

Индийско орехче колкото лещено зърно се накисва за един час в 200 мл вода. Пие се по кафена чаша три пъти дневно. Прилага се при болки и колики на стомаха и червата. Полезно е за деца.

Шест супени лъжици ситно нарязани пресни цветове от жълт кантарион се заливат в бутилка с 400 мл чист зехтин. Бутилката престоява на слънце десет дни- зехтинът почервенява. Прибавят се още шест супени лъжици нарязани цветове от жълт кантарион  докато се появи червен сок и отново се оставя на слънце за десет дни. Същото се прави още два пъти (общо четири пъти- 40 дни). Получава се тъмно червена течност. Взема се на гладно три пъти дневно по една супена лъжица. Ако се използват изсушени цветове, количеството им да бъде от шест  до осем пъти по малко.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *