Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още едно удивително свойство на лютивия пипер

Той е способен да стапя мазнините в човешкия организъм. До този извод стигнали учени в продължение на 28 дни-през този период те наблюдавали 34 доброволци, изказали желание да отслабнат. В хода на изследването учените били разделени на три групи, всяка от които получавала някакви таблетки.

Учените от първата група пиели хапчета с химическото вещество DCT, влизащо в състава на лютивия пипер. Другата група получила същите таблетки, но с повишено съдържание на DCT. Третата група участници приемали таблетки „плацебо”- без съдържание на какъвто и да е препарат.

Учените установили, че в продължение на няколко часа след приемане на храна при тези, които получили таблетките с DCT, разходът на енергия бил значителни по-висок, отколкото в групата, приемаща плацебо. А повишената доза DCT водела до двойно по-висок разход на енергия, отколкото при тези с плацебо.

Учените установили, че DCT значително увеличава окисляването на мазнините в организма, използвайки го като „гориво”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *