Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) – при анемия с различен произход и нисък хемоглобин

Продуктът Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) е съставен от активни вещества, които подпомагат изработването на кръв в организма. Съдържа биоактивно желязо, цинк и мед като блисглицинати, които се усвояват отлично. А също и метилкобаламин – активна форма на витамин В12, и фолиевата киселина Quatrefolic® – четвърто поколение метилирана фолиева киселина.

Алгоглобин Алфика
Алгоглобин Алфика

Какви са предимствата на продукта Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®)?

  • Пълноценно се усвояват активните му вещества.
  • Притежава синергия и биологична активност на съставките.
  • Добра поносимост.

Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) чрез иновативен механизъм доставя допълнително на тялото органично клетъчно желязо и други полезни биоактивни вещества. Подсилен е със специален щам от микроводораслите Спирулина, отгледани в среда с високо съдържание на желязо. Чрез природното биохелиране Спирулина-та поема в клетките си елементарното желязо и го преобразува в органично. Това дори при ниски концентрации увелича многократно ефекта му.

В състава на продукта Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) биохелираната Спирулина снабдява всички системи, като допълва другите активни съставки синергично. Това подсигурява максимална полза от продукта.

В състава на тази хранителна добавка са включени още витамин С, както и микроелементите мед и цинк в оптимално съотношение. Тези два минерала имат ролята на вътрешноклетъчни ко-транспортери при усвояването на желязото. По този начин усилват въздействието на желязото, подкрепят и други основни процеси в тялото.

Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) е функционален продукт, неговата иновативна формула и биоактивни съставки подкрепят производство и формирането на червените кръвни клетки и на хемоглобина в организма.

При какви здравословни проблеми помага приемът на продукта Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®)?

  • При нисък хемоглобин и анемия с различен произход, когато броят на червените кръвни телца е нормален.
  • При ниски нива на желязото, витамин В12 и фолиевата киселина в организма.

 За ккого е подходящ продуктът Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®)?

  • За спортисти, чиято диета изисква достатъчно прием на желязо.
  • За хората, спазващи диети, за вегетарианците.
  • За жените по време на менструация.

Дозировка: По 1 капсула дневно. Капсулите се приемат през устата. На ги дъвчете, поглъщайте ги цели един час преди или след хранете с много течност.

Внимание! Не приемайте продукта Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) в следните случаи:

  • Ако не понасяте някоя от съставките на продукта, или сте алергични.
  • Продуктът не бива да се приема от страдащите от повишено натрупване на желязо в тялото, като хемосидероза, хемолиза, хемохроматоза.
  • Продуктът не трябва да се приема от страдащите от фенилкетонурия, микроводораслите Спирулина при вас могат да се превърнат в източник на фенилаланин.

Внимание! Ако приемате лекарства или други хранителни добавки, които съдържат железни соли или желязо, е възможно да се получи предозиране с този минерал. Затова е нужно да се консултирате с фармацевт или с вашия лекар. Бременните и кърмещите жени също трябва да се консултират с лекар.

НЕ използвайте тази добавка като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Пепоръчителната дневна доза НЕ трябва да се превишава.

Съхранение: Пазете продукта в оригиналната му опаковка, на сухо, без достъп на преки слънчеви лъчи, далече от достъпа на деца при температура не по-висока от 25 градуса по Целзий.

НЕ приемайте продукта Алгоглобин Алфика® (Algoglobin Alphyca®) след като е изтекъл срокът му на годност. Вижте го маркиран върху опаковката. Една опаковка от тази хранителна добавка съдържа 30 растителни капсули за перорален прием.

Производител: Продуктът е произведен в Германия за Алгае България ЕООД.

Усреднена цена в аптеките – 31.40 30 капсули по 335 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *