Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Усложнения по време на бременността

По-голямата част от жените имат нормални, неусложнени бременности и раждане. За съжаление, жените могат да изпитат някои усложнения по време на бременността. Някои усложнения на бременността, като гестационен диабет и анемия може лесно да бъдат предотвратени, ако знаем как. Ако имате вече съществуващо състояние като диабет например може да направите необходимите изследвания и да направите промени в обичайното лечение като това ще бъде полезно за вас и ващето бебе.

Кървенето по време на бременност често се появява в по-ранните етапи на бременността и е знак, че има проблем. Кървене в деветия месец обаче може да означава отлепване на плацентата. Друг проблем по време на бременността може да се окаже, ако лекарят ви подозира, че сте изложени на риск от преждевременно раждане. Тогава трябва да бъдете поставени на легло за да не се роди бебето ви преждевременно. Има опасност ако бебето се роди преди термина да е с например с ниско тегло, което може да предизвика проблеми в бъдеще.

Заболяването на щитовидната жлеза, независимо дали е диагностицирано преди бременността или по време на бременността, може да увеличи вероятността от поява на усложнения при жената по време на бременност. Вида на проблема с щитовидната жлеза определя и вида на лечение на заболяването по време на бременността. Ако страдате от астма или лупус също е необходимо да се осигури безопасността на вас и вашето бебе чрез подходящо лечение.

Хипертонията е важно усложнение на бременността, тъй като то може да доведе до прееклампсия. Прееклампсия може също така да се получи и от HELLP синдром. Хюз синдромът е друго усложнение, което може да се случи по време на бремеността. Заради него стават много спонттани аборти, но с правилното лечение може да имате една здравословна бременност.Друго усложнение по време на бременност е интрахепаталната холестаза на бременността. Това състояние на черния дроб, се свързва със симптоми на тежък сърбеж и може да доведе до сериозни усложнения включително фатален дистрес и преждевременно раждане.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Усложнения по време на бременността

  1. Pingback: Ежедневните опасности влиящи на забременяването | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *