ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С Демир Бозан татко се възстанови бързо след инцидента

Демир БозанЗдравейте. Пише ви Кристина Георгиева от София. Ние сме обикновено скромно семейство, което преди няколко седмици имаше възможност да провери ползата от Демир Бозан. Преди около година наши приятели ни подариха една кутия, но ние почти не го ползвахме, защото като цяло сме здрави. Пиехме го от време на време, когато искахме да се тонизираме или просто да се предпазим от някоя настинка.

Преди няколко седмици обаче баща ми претърпя малък инцидент с колелото. Той е запален велосипедист, но докато карал, загубил управление над велосипеда си и паднал на една алея в парка. Натърти се доста и въпреки че нямаше нищо счупено, личният ни лекар препоръча поне една седмица да лежи, за да се оправи. Изписа няколко крема за мазане.

Баща ми е от старото поколение и вярва, че всеки проблем може да се реши с чаша чай, затова настояваше да му варя често от топлата напитка. Бяхме изчерпали повечето и затова решихме да му варим билковата комбинация Демир Бозан. Първия ден се възстановеше от стреса и беше доста блед, но на втория едва можех да го държа до леглото. На третия вече твърдеше, че се чувства отлично, въпреки синините и дори излезе на разходка. Сериозно се притесних в събота сутринта, когато се събудих и установих, че го няма вкъщи. Оказа се, че се уговорил предния ден със свои приятели да ходят на риба и съпруга ми ги откри край язовира.

А заедно с рибарските такъми, баща ми взел и един термос с чай Демир Бозан. И приятелите му да се подкрепят по време на риболова. Прибраха се не само в добро настроение, но и с богат улов. А татко се възстанови толкова бързо, че оттогава държа по една пълна кутия Демир Бозан вкъщи и го използвам при всякакви болежки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *