Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лимоните премахват белезите от акне

Леките белези от акне изчезват сами, но при по-тежките случай е добре да си помогнем с някои средства. При по-тежките случай на акне остават белези. За да се предпазим от тези белези може да използваме сандалово дърво, домати, краставици, яйца, куркума, алое вера, ябълков оцет, мед, вода и т.н.

Сандалово дърво: Направете смес от сандалово дърво и розова вода и я оставетеу да престои през ноща върху лицето ви, измиите я на следващата сутрин. Правете това докато не изчезнат белизите причинени от акнето.

Домати: Установено е, че триенето на резен от домат на местата засегнати от акне помага много бързо за премахването му.

Краставица: Сокът от краставица действа като тонер върху проблемна кожа. Краставицата действа като намалява възпалението, успокоява кожата и лекува белези причинени от акне.

Яйце: Белтъците на яйцата са много ефективни при лечението на белези от акне. С помаща на памучен тампон нанесете върху белезите останали от акнето суров белтък оставете го да престои една нощ и на другия ден изплакнете с топла вода. Правете това докато не изчезнат напълно белезите от акне.

Лимон: Нанесете прясно изцеден сок от лимонов сок на белезите причинени от акне, оставете го да престой известно време и след това го измиите с хладка вода. Лимоновият сок помага за отсртаняване на мъртвите клетки и регенерира нови, а също запазва еластичността накожата.

Маслиново масло: Масажът с маслиново масло отстранява белезите от акне и прави кожата гладка и свежа.

Вода: Водата може би е едно от най-добрите средства за лечение на акне. Пийте повече вода за да може да отстраните по този начин токсините от тялото си и да се предпазите от подобни заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *