Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесно се получават синини от лекарства срещу болката

При възрастните, понеже капилярите им са по-чупливи подкожните кръвоизливи изскачат при всеки малко по-силен удар. Червените петна се наричат петехии. И трайните сини петна, и петехиите говорят за някакъв проблем с капилярите или със съсирването на кръвта.

1. Недостигът на витамин С в кръвта намалява здравината на капилярите. Това става при стомашни и чревни възпаления или при преразход на витамина щом продължително се вземат лекарства срещу болката.

2. Възможно е да се удължи времето на съсирване на кръвта. Ако при едно обикновено порязване кръвта не спре за 10 минути, значи е така. Причината може да е във вземането на лекарства срещу тромбофлебит или разширени вени, продължителна употреба на аспирин или друго болкоуспокояващо средство. Посъветвайте се с лекаря, който контролира вземането на лекарствата и времето на съсирване на кръвта.

3. Причината за заболяването съсирването може да е увреждане на черния дроб поради честа употреба на алкохол. Спрете алкохола, защото ви заплашва усложнение!

Из „Здр. в. за пенсионера“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *