БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

5-минутен японски метод за лечение на цялото тяло

С помощта на този древен японски метод ще може в рамките на 5 минути да помогнете на орган, който боледува, както и да подобрите цялостното си здраве

Това е комплексен японски метод, чрез който се въздейства върху даден орган, а не заболяване. По този начин се осигурява неговата добра работа и доброто общо състояние на целия организъм. Не е нито сложен, нито труден за изпълнение. Онова, което се иска от вас, е да превърнете един лесен масаж в полезен навик.

Според източната медицина, всеки пръст на ръката е „свързан“ с функционирането на два вътрешни органа. За да разрешите много проблеми с физическото и емоционалното здраве, достатъчно е да отделяте на пръстите на ръката 5 минути на ден.

Жителите на Япония практикуват алтернативна, специфична медицина от векове. Но дълго време нищо от онова, което древните японски лекари са знаели, не е можело да стигне до широк кръг от хора поради изолацията на страната и отдалечеността й от Европа и Америка. Днес човечеството има достъп до тези знания, които могат да бъдат от полза за всеки и ще помогнат да се излекуват различни заболявания. Това, което ще научите днес е японски метод, за практикуването на който трябва да отделите само 5 минути през деня.

Лечебна практика от Япония

Jin Shin Jitsu е древна японска лечебна практика, която възстановява емоционалния баланс и здравето чрез активиране на чувствителните точки, които се намират върху пръстите.

Лечебният резултат се основава на теорията, че всеки един пръст е свързан с два специфични вътрешни органа, а активирането на съответните точки на пръстите укрепва физическото и емоционално състояние.
Тази мощна 5-минутна лечебна процедура може да помогне при различни заболявания.

Как работи?

Ако искате да излекувате определен вътрешен орган, трябва да хванете желания пръст със свободната си ръка и да го масажирате интензивно в продължение на 3-5 минути. Дишането ви трябва да е дълбоко и в същото време спокойно. След това масажирайте всички пръсти и на двете ръце в продължение на 3 минути.

Кои органи с кои пръсти са свързани?

Палец

Свързан със: стомах и далак.
Емоции, зависими от този пръст: депресия и безпокойство.
Общи симптоми: дерматологични проблеми, нервност, главоболие, болки в стомаха.

Показалец

Свързан с: бъбреци и пикочен мехур.
Емоции, зависими от този пръст: страх, несигурност, разочарование.
Симптоми: зъбобол, мускулни болки, болки в гърба, проблеми с храносмилането.

Среден пръст

Свързан с: черен дроб и жлъчен мехур.
Емоции, зависими от този пръст: гняв, нерешителност, раздразнение.
Симптоми: мигрена, умора, проблеми с кръвообращението, менструални болки в долната част на корема, главоболие в челото.

Безименен пръст

Свързан с: белите дробове и дебелото черво.
Емоции, зависими от този пръст: тъга, страх, общо негативно състояние.
Симптоми: проблеми с храносмилането, астма, проблеми с дихателната система, дерматологични проблеми.

Кутре

Свързан със: сърце и тънки черва.
Емоции, зависими от този пръст: чувство на безпокойство, нервност, неувереност в себе си.
Симптоми: проблеми с костите, сърдечни заболявания, възпалено гърло.

Не бъдете мързеливи. Доверете се на хилядолетните знания на древните лекари и отделете само 5 минути на ден, за да се погрижите лесно и ефективно за физическото и емоционалното си здраве без лекарства и намесата на лекари.

Ако искате да премахнете някои симптоми, които ви притесняват, следвайте този японски метод. Не след дълго ще забележите, че вашето благосъстояние се променя към по-добро. Вековният опит на Изтока ще ви се притече на помощ. Опитайте!

Източник: ayzdorov.ru

Dr. Nature Индийски тамян – за възпалени, болезнени, сковани стави, при износени хрущяли

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *