Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Няколко начина да увеличите шансовете си за забременяване

Време е да си имате бебе, да станете родители. Забравяте за всички предпазни средства правите любов, но бебето все не идва.

Има няколко начина да увеличите шансовете си за забременяване.

Убедете се, че имате овулация. Редовна ли е менструацията ви? Ако не е, може би нямате овулация. Един от начините да разберете това е да следите промяната на слузта, която се отделя от шийката на матката. По средата на цикъла тя трябва да е рядка, водниста и бистра. Други знаци са повишената чувствителност на гърдите преди менструация, спазмите и характерната болка преди овулация.

Обърнете внимание на тялото си. При някои жени може да започне отделянето на яйцеклетки, ако прибавят или смъкнат няколко килограма от теглото си. Според специалисти колкото теглото ви е по-близо до идеалното, посочено в статистическите таблици, толкова по-добре. Изследователите са открили, че подкожната мастна тъкан може да произвежда естроген. Това е хормонът, който подготвя тялото за бременността. Когато нивото на общия естроген е твърде високо или твърде ниско, равновесието в системата може да се наруши и това да доведе до безплодие. Колкото повече подкожна мазнина имате толкова повече естроген произвежда тялото ви.

Намалете натоварването в службата. Работохолизмът и постоянното напрежение със сигурност ще повлияят неблагоприятно върху зачеването.Обърнете внимание на сигналите, който изпращате на тялото си. То много добре знае, че периодите в които сте подложени на по-голям стрес не е най-подходящото време за зачеване.

Спрете цигарите пушенето намалява плодовитостта и при мъжете и при жените. Изследванията показват, че при мъжете пушачи броят на сперматозоидите е по-малък и те са по-неподвижни. Проучване направено от британски учени сред 17 000 жени, доказва, че колкото повече цигари пуши една жена на ден толкова е по-малка вероятността да забременее. Учените смятат, че пушенето може да измени хормоналните нива в женското тяло.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Няколко начина да увеличите шансовете си за забременяване

  1. Pingback: Митове и истини за презервативите – 1-ва част | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *