ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

10 неща, които зрелият мъж никога няма да направи

Всяка жена мечтае да има до себе си надежден, сериозен и силен партньор. За да бъде такъв, не е задължително мъжът да има много години живот зад гърба си

мъж
Емоционално зрелият мъж знае как да прощава

Житейският опит не е гаранция за това. Какво никога няма да направи емоционално зрелият мъж, независимо на колко години е и какъв опит има? Нека да разберем.

Мъжете израстват по различни начини. Някой помъдряват на 20 години. Други продължават да трупат житейски опит и след като са навършили 30-годишна възраст. Има и такива, които на 50 се държат и действат така, все едно са в пубертета.

Как да разпознаете емоционално зрелия мъж? Какви качества притежава? Ето 10 отличителни черти

Той няма да критикува външния вид на своята дама

„Този нюанс на косата не ти подхожда много“ или „Не е ли време да се подложиш на диета?“ – емоционално интелигентният мъж няма да се съсредоточи върху недостатъците на външния ви вид. Може би той казва всичко това, за да подкопае самочувствието ви, и за да не смеете да го напуснете?

Той зачита вашето лично пространство

Свободни сте да правите това, което обичате, да общувате с хора, които ви интересуват, без да докладвате непрекъснато на любимия си къде и с кого сте били. Под неговото достойнство е да ви контролира.

Не избягва трудностите

Зрелият мъж застава срещу всеки проблем лице в лице. Той знае, че животът се състои от препятствия, които трябва постоянно да се преодоляват.

Не смята, че чувствеността е признак на слабост

Естественият израз на емоциите за него не е слабост, а вкусът на живота. Той е сигурен в себе си и не полага усилия, за да прикрива емоциите си.

Не живее за момента

Зрелият мъж не е привърженик на неоправдания шик. Той не обича показния лукс, но се опитва да осигури на близките си добро и спокойно бъдеще, за да може смело и уверено да посрещнете утрешния ден.

С него няма да се чувствате на заден план след приятелите му

Приятелите са всичко за него? Тук не става дума за зрял мъж! Той реди житейските си приоритети, като се фокусира предимно върху семейството и партньора си.

Има адекватни отношения с майка си

Любовта към родителите е свещена. Но когато мъжът всеки път тича при майка си за съвет и ѝ позволява да се обажда по 10 пъти на ден, това е причина да бъдете предпазливи. Зрелият човек поставя ясни граници в отношенията с родителите.

Той ви уважава и не толерира насилието

Насилието може да бъде както физическо, така и психическо. Емоционално интелигентният мъж не обвинява партньора си за своите неуспехи, несигурност и последвала агресия. Той никога няма да вдигне ръка срещу жена и няма да я обиди нито с дума, нито с действие.

Умее да планира

Целта на зрелия мъж е винаги да върви напред . Не се обезсърчава от неуспехите и собствените си грешки. Той има план за утре, за след един месец или година.

Знае как да прощава

Зрелият мъж разбира, че всички хора имат слабости. Следователно, той е снизходителен към някои моменти във връзката. Разбира, че както на него може да му се простят някои слабости, така и той трябва да направи компромис за някои ваши издънки. Единственото към което е безкомпромисен е подлостта, лъжата и предателството.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *