4 неща, които мъжете обичат повече от секса

Малко са жените, които са в състояние да задоволят всички нужди на своя избраник. И малко знаят, че мъжете обичат някои неща повече от секса

мъжете
Кои 4 неща мъжете обичат повече от секса?

Възможно ли е мъжете да обичат нещо повече от секса? Всъщност, това може да бъде компютърна игра или куче, любимата му бира или футболен отбор. А може да комбинирате всичко в едно и дори да поканите приятели. Тогава сексът определено ще избледнее на заден план. Разбира се, това е повърхностна преценка, но въпросът все още изисква по-сериозен отговор.

Най-вероятно бихте искали да знаете какви неща наистина биха задоволили вътрешните потребности на мъжете, освен секса. Интимността е най-високият вид физическо удоволствие, което е сравнително лесно достъпно, когато сте във връзка, и освен това не предполага негативни последици. Колко пъти сме чували израза „Всички мъже искат секс“? На 19 важи за всички Адамовци, на 30 това твърдение все още се доказва, на 50 започва да избледнява на заден план, а на 70 вече изглежда, че сексът абсолютно не е основното в живота.

Известно е, че на жените им е нужно да се чувстват обичани, за да правят секс, докато мъжете трябва да правят секс, за да се чувстват обичани.

Нека да разгледаме по-задълбочено какво точно получават мъжете, когато правят секс. Разбира се, има физическо удоволствие, но има и по-дълбока нужда, която също е удовлетворена.

Светът на мъжете е свят на конкуренцията

На най-основното си ниво, по-силният пол се състезава с други мъже за достъп до най-желаните жени. Мъжете постигат напредък, а жените решават кои мъже да приемат. Разбира се, днес тези роли не са така силно изразени и стереотипни, отколкото преди, но в по-голямата си част мъжете се държат като пауни, опитвайки се да покажат най-добрата си страна, за да спечелят вниманието на жените. Свързването с женско тяло му дава усещане за мир, когато се върне у дома, което надхвърля елементарното сексуално удоволствие.

И така, какви конкретни неща може да обичат мъжете повече от секса?

1. Разбиране

Когато се прибра вкъщи от работа след тежък ден, който е започнал в 7 часа сутринта и все още не е свършил, защото никой не отменя работните разговори. Когато прекарва час и половина в задръстване, и шофирайки до вкъщи, си спомня, че е забравил да купи кисело мляко и чесън, както сте му поръчали. Когато най-накрая стига до магазина, и след като идва неговия ред на касата, касиерката отказва да маркира стоките, защото смяната й вече е приключила. Когато всичко това се случи, единственото нещо, което иска, е просто да падне с лице надолу върху леглото, да включи телевизора, да гледа футбол, тенис или да поиграе на играта. Може би да пие бира или да поръча пица, и в този момент любимата жена просто да лежи мълчаливо до него. (Без колебание: мъжете не мислят за секс в ситуации като тази.)

2. Приемане

Мъжът оценява добронамереното ви отношение и това, че не се опитвате да го промените. Избрали сте го такъв, какъвто е, затова не мрънкайте, когато се облича както на него му харесва. Не се оплаквайте, че ви писва постоянно да дърпа одеялото към него, докато спите заедно, или че пие горещото кафе прекалено шумно. Истината е, че в началото на вашата връзка тези негови навици са ви изглеждали дори сладки. Приемете, че той не е съвършен и му покажете, че не го съдите заради това, което е. Както и че не приемате всичко, което за него е нормално, като грешка. Това ще бъде правилната мотивация.

3. Ласки

Със или без секс, гушкането в леглото е най-добрата терапия. Това му дава възможност да се чувства близо до вас без сексуалния процес, а също така е и идеалният момент мъжът да говори за чувствата си.

Понякога той иска да се прибере вкъщи и да види не секс-богиня с мрежести чорапи, а нежно мъркащо коте в размъкната, но удобна пижама. Така ще може просто да ви прегърнете и заедно да забравите за всичко, което ви е ядосало или огорчило през деня. Релаксиращ (не еротичен, а релаксиращ) масаж ще го направи истински щастлив.

4. Връзка

Когато мъжът достигне определено ниво на отношения, той започва да се държи по различен начин. Вече е показал на какво е способен, привлякъл е вниманието ви и иска да бъде себе си. Когато ядете макарони на закуска, защото ви мързи да направите нещо по-засукано, когато плачете заедно, след като сте гледали „Хачико“ за десети път, всичко това създава специална, уникална атмосфера. И всяка жена, която е в сериозна връзка ще се чувства уютно в такива мигове. Това са моментите, които след време ще си спомняте най-много и с особена топлота, защото в тях и двамата сте били себе си.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *