Начало / Болести и лечение / Болести на нервната система и мозъка / Демир Бозан реши проблемите ми с мигрената


Демир Бозан реши проблемите ми с мигрената

Демир Бозан

Демир Бозан лекува и главоболие

Привет! Пише ви Цанка Бакалова. На 38 години съм и съм от Смолян. Никога не съм била особено щастлива, но нямах и големи проблеми в живота до момента, в който усетих първите сериозни болки в главата.

Всичко си вървеше като на автопилот. Намерих си работа в държавната администрация. Имах си собствен дом. Дори се влюбих в един прекрасен човек. Но преди известно време се появиха мигренозните пристъпи.

В началото бяха поносими, но постепенно се засилваха. В един момент, сякаш от нищото, ме заболяваше лявата половина на главата и не можех да мисля, нито да си отворя очите от болка. Имаше опасност да падна по средата на улицата по време на мигренозен пристъп.

Моят любим страшно се тревожеше за мен. Принуден бе да ме води по лекари и да следи във всеки един момент какво правя или не правя, за да не се получи криза.

Така, търсейки как да ми помогне, намерил информация за Демир Бозан. Билковата комбинация на анадолските ходжи помогнала на много хора с различни проблеми. Лекувала и главоболие. Решихме да го купим и да започна да го пия.

Пристъпите на сериозно главоболие намаляха два месеца след като започнах да го пия. Приемам чая всяка сутрин профилактично, защото се чувствам по-енергизирана с него.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*