ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се преборя с кистите в бъбреците?

Постоянно ми се образуват кисти в бъбреците. Моля ако може да ми кажете как да се излекувам?

Надя Михайлова – София

Кистата прилича на торбичка, пъл­на с течност. Тези образувания Вари­рат от няколко милиметра go десетки сантиметри и възникват във всеки човешки орган. По принцип кистите се откриват случайно при профилактич­ни изследвания, т.е. те не безпокоят човека. В някои случаи могат да се проявяват с болки, които възникват заради възпаление или увеличени раз­мери. Имайки предвид, че при вас броят им се увеличава, по-скоро става дума за поликистоза в бъбреците. Това за­боляване има наследствена природа и по принцип протича в тежка форма. При прогресирането му бъбреците започват да приличат на гроздове.

Възможностите за консервативно лечение на това заболяване са силно ограничени. Терапията на първо място е насочена към предотвратяване и лик­видиране на инфекцията в пикочните пътища, както и за борба с анемията и повишеното кръвно налягане. При изразени болки и откриване на повече кисти, както и при нагнояването им се провежда операция.

За съжаление при това заболяване остава да се уповавате само на това то да не прогресира бързо, за да могат бъ­бреците да изпълняват функциите си.

А ако симптомите на бъбречна не­достатъчност се обострят, тогава на помощ идва хемодиализата. Затова не пренебрегвайте редовните прегле­ди при специалисти. Това ще помогне колкото може по-рано да забележите отклоненията в работата на бъбре­ците.

През последните години се появи теория, че причина за възникване на кистите може да станат паразити. За да се избавите от тях, съществуват специални методики за прочистване на организма. Посъветвайте се със своя лекуващ лекар и проведете комплексно прочистване на организма от паразити – няма да изгубите от това.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *