Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кога е време за уролог?

Засечки в леглото се случват на всеки. Но лекарите препо­ръчват да следите броя на неуспешните опити, за да разберете дали не губите форма.

А ПРИЗНАЦИТЕ СА НЯКОЛКО:

Еректилната дисфункция има различни степени на „тежест“.

  • Лека – мъжът периодично се опитва да се измъкне от сексуалната близост, позовавайки се на умора. За да запази собственото си достойнство често предпочита да обвинява партньорката си за неуспеха. Понякога си купува стимуланти. Именно на този етап трябва да отидете на уролог, а не да чакате времето, когато неуспешните опити станат всекидневие.
  • Умерена – броят на успехите и неуспехите в секса е 50 на 50. Мъжът рядко е напълно удовлетворен от качеството на поло­вия акт. Именно тази степен е най-често срещана в България и в света! Задължителна е консултацията с лекар, за да се определи нивото на тестостерона и да се започне лечение с инхибитори на фосфодиестераза-5.
  • Тежка – засечките възникват при повече от половината от случаите. Мъжът се опитва да избегне секса. И, като правило, вече има няколко хронични заболявания – високо кръвно наля­гане, диабет, бъбречни заболявания и т,н. Може би и наднормено тегло: обиколка на талията над 94 см.

С подходящо подбрани средства тежката форма също може да се излекува.

МЕЖДУ ДРУГОТО!

Имайте предвид, че има лекарства, които понижават потен- ността. Това са препаратите за лечение на:

  • хипертония;
  • сърдечносъдови заболявания;
  • алергии;
  • депресия, тревожност;
  • пептична язва.

Лекарят може да избере алтернативно средство за намалява­не на нежеланите лекарствени реакции върху потентността.

ВАЖНО! Съвременните методи за подобряване на потентността (левитра, виагра, сиалис и пин.) отпускат гладката мус­кулатура на пениса и увеличават притока на кръв. Според експертите – това са най-модерните ефективни и сигурни средства за лечение на еректилнл дисфункция.

Започват да действат 10-25 минути след приема на лекар­ството. Усилват реакцията и сексуалната стимулация. Продъл­жителността им на действие е 8-12 часа. Няма опасност от привикване.

Противопоказания: сърдечносъдови заболявания, едно­временен прием с някои други видове лекарства, възможна е загуба на слуха.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *