ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болестта невродермит възниква след интокцикация

Здравейте, преди година се лекувах при алерголог,  който, като видя състоянието ми, се зае да ме лекува, но никакво чудо не стана. Три месеца ми поставя инжекции, пих хапчета и вече не помня какво още, но лекарят ми каза: аз бях дотук. Това е невродермит, не се лекува, ще я караш така, докато си жив. Добре, но защо тогава лятно време от юни до октомври нямам сърбежи? Казаха ми, че кремовете помагат много – купувах, опитвах – две вечери горе-долу бива и после пак започват мъките. Моля да ми предложите някакви билки. Вярно е, че не съм много млад – на 70 години съм, но не губя надежда и съм сигурен, че ще ми помогнете. Хиляди благодарности.

Иван Борисов Миков – Видин

Г-н Борисов, вашето за­боляване наистина е не­приятно и доста тежко – продължително вяло протичащо възпаление на ко­жата. Сърбежът се засилва с възрастта, освен това има периоди на затихване и обостряне. Тази болест възниква обикновено заради интоксикация, нерационално хранене, нарушена обмяна на веществата, разстройства на хормоналната и нервната система. Най-напред ще ви препоръчаме да промените начина си на хранене, ако, още не сте го направили. Из­ключете от менюто си Про­дуктите, които съдържат оцветители, емулгатори, консерванти и други храни­телни добавки. Освен това не яжте цитрусови плодове, сладкиши, солени и лютиви ястия, консервирани и пуше­ни продукти, кафе, мед, пър­жени ястия, концентрирани месни бульони. Виждате, че ограниченията са много, но се налага да се съобразите с тях. Наблягайте на каша­та, на варените зеленчуци и вареното месо, на киселомлечните продукти.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ЕДНА БИЛКОВА СМЕС

Смелете и залейте със студена вода 50 грама корени от змийско мляко и оставете така два часа. След това 20 минути поставете да ври и накрая прецедете. Излейте във ваната и се потопете в нея. Курсът на лечение  е 10 – 12 такива бани.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *