Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се отървем от луничките

Докато някои хора смятат, че луничките са привлекателни особенно при хора с червена коса то има и такива хора, които се дразнят от своите лунички. Има два основни вида лунички: такива, които са като плоски петна те са червени или светлокафяви и обикновено се появяват по време на слънчевите месеци и избледняват през зимата, и такива, които са като кафяви или черни петно и не избледняват. Добре известно е обаче, че луничките не могат да бъдат премахнати с магическа пръчка. Да се отървем от лунички изисква време, търпение и непрекъснати грижи.

Ето някои естествени средства, които ще ви помогнат да се справите с луничките у дома.

Направете маска от заквасена сметана върху лицето си. След около 20-30 минути изплакнете маската с вода и избършете лицето с мека кърпа, след което нанесете овлажняващ крем.

Лимоновият сок е проверено и изпитано средство за премахването на лунички. Втрийте лимоновият сок с пръсти на местата засегнати от лунички и оставете да престои известно време. Лимоновият сок избелва луничките.

Маска от кайсии, ягоди, краставици и френско грозде ще премахне луничките за дълго.

Измийте лицето си с кисело мляко. Млечната киселина спомага за премахването на луничките и действа, като пилинг на кожата.

Сок от хрян или маска от овесена каша също са полезни при премахването на лунички.

Прилагане на сок от магданоз, смесен с равни количества лимонов сок, портокалов сок и сок от френско грозде ще ви помогне да запазите луничките невидими.

Смесете рициново масло с витамин Е намажете луничките преди лягане и оставете да подеиства през ноща. След една седмица от вашите лунички няма да има и следа.

Червен лук се разрязва на две части и с тях се мажат местата, на които има лунички два пъти дневно. Тази процедура продължава докато изчезнат луничките.

Взема се една диня издълбава се дупка в нея и се поставят няколко зрънца ориз в нея. Оризът се изважда след една седмица и се прави на каша, с която се мажат местата с лунички.

1/4 чаша неузряло френско грозде се смесва с една супена лъжица мед. Тази смес се нанася върху луничките и престоява половин час, след което се изплаква с вода в която има лимонов сок. Процедурата се прави два пъти на ден в продължение на една седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Как да се отървем от луничките

  1. Pingback: Не мога да се справя с луничките! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *