Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С възрастта се влошава физическото състояние

Възрастовото понижаване на интереса към секса е свързано с влошаване на физическото състояние, например еректилната дисфункция, проблемите със сърцето, артрита, ревматизма и т.н. Всичко това няма как да не се отрази на качеството на половия живот. Освен всичко друго депресията, тревожността, раболяванията на простата и сърдечно съдовата система също се превръщат в фактори за сексуалните нарушения. И не на последно място-многото лекарства, които пият възрастните хора, особено мъжете, са отразяват негативно на половата функция. В такъв случай се налага да избирате между поддържане на здравето и половия живот. Що се отнася до жените, възрастта се отразява и на тяхната интимна сфера. Понижава се количеството “смазка” във влагалището, влошава се притокът на кръв към половите органи, настъпва менопаузата. Всичко това води до понижаване на половото влечение и на получаването на удоволствие от секса.
Ако искате да откриете отново сексуалното удоволствие
Споделяйте своите съображения със съпругата (съпруга) и може би ще намерите претегленото решение. Освен това за многото медицински проблеми съществуват решения.
Здравословният начин на живот е необходимо условие за добро здраве в преклонна възраст. Пушенето, наднорменото тегло и мазната храна водят до сърдечни болести, до заболявания на кръвоносните съдове. А също и до диабет, рак. Те забележимо съкращават живота и по никакъв начин не помагат за здравословен полов живот до преклонна възраст.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *