Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пушенето е почти синоним на сърдечната недостатъчност?

Яжте поне два-три часа преди сън. И никакво похапване посред нощите. Често нощните болки в сърцето възникват от това, че храната и стомашният сок се струпват при входа на стомаха и го дразнят. Свикнете да вечеряте по-рано, а след това да се пораздвижите. Леката разходка или танц помагат да преминете през тази „рискова зона“, докато стигнете до леглото.

Откажете най-после цигарите. Пушенето е почти синоним на сърдечна недостатъчност. Никога не е късно да оставите цигарите. И, повярвайте, ще почувствате облекчение много по-бързо, отколкото сте очаквали.

Намерете начин да се избавите от излишните килограми. Те не само натоварват сърцето, но притискат стомаха, забавят неговото освобождаване. Парене в сърцето може да възникне и при бременност. Ако знаете, че тежите повече от нормалното, опитайте постепенно да отслабнете и тези толкова неприятни симптоми ще си отидат заедно с килограмите.

Ограничете използването на лекарства като аспирин и обезболяващи средства. Всички обезболяващи предизвикват болки в сърцето. Ако вие редовно приемате обезболяващи, поговорете с личния лекар да ви ги замени с други. Като алтернатива може да опитате да приемате лекарството в друго време на деня. Така болката ще намалее.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *