ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да излекуваме менингит при деца

Менингитът е термин, използван за означаване на възпаление на мембраните, които обграждат мозъка и гръбначния мозък. Менингитът е потенциално животозастрашаващо състояние, което може бързо да доведе до трайни мозъчни увреждания, неврологични проблеми и дори смърт. Най-висока честота на менингит се наблюдава между раждането и втората година на децата. Симптомите на менингит са: треска, летаргия (намаляване на съзнание), раздразнителност, главоболие, фотофобия (очни чувствителност към светлина), схванат врат, кожни обриви, гърчове.

Други симптоми на менингит при деца може да включват:

• жълтеница

• скованост на тялото и шията

• температура или по-нисъка от нормалната температура

• лошо хранене

• изпъкнала фонтанела при бебетата

Едни от природните продукти, който помагат за лечение на менингит:

Друго средство е чесънът, той се използва за лечение на грипни състояния, сърдечно-съдови заболявания и засилване на имунната система. За да има лечебно действие се прилага по 600 мл.г. на ден по три пъти на ден.

Женшенът е друго средство от природата, което помага за лечението на менингит при деца, той спомага за засилване на имунната система. Даова се по една чаена лъжичка дневно в продължение на три седмици.

Една 1 ч.л. коприва, 1 ч.л. кора от бяла бреза и 1 ч.л. зарасличе. Тази смес се вари 10 мин. Прецежда се и се пие вечер преди лягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *