Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Самостоятелно лечение на деца с болки в корема от дома

Майката или детегледачката трябва да бъдат внимателени и трябва да свържат подходяща помощ в подходящ момент. Детето трябва да се следи особено внимателно в процеса на възстановяване. Много трябва да се внимава при тинейджърите те може да не искат да бъдат притеснявани, но трябва да се наблюдават много внимателно.

Диета: Хората могат да оцелеят дълго време, без твърда храна, но трябва да се поддържа нормалното ниво и на течностите. Дете, което е с активно повръщане няма да може да задържа голямо количество течност. Лекарите препоръчват малки количества течности да се дават на 15-20 минути за да може да се подържа нивото на течности в организма на детето нормално.

Течности не се дават: Не давайте вода или варено мляко на бебета, защото това може да предизвика сериозни проблеми със съдържанието на сол в телата им. Също така, млякото е по-трудно за един болен стомах за храносмилане. Лекарите препоръчват различни течности при дехидратация. Добър избор за по-големи деца включват джинджифилова бира или просто бульон супа. Избягвайте мляко, плодови сокове, силно газирани напитки, кафе и спортни напитки при пациенти с диария, тъй като стомахът не може да понася тези течности. Ако по-голямо дете иска безалкохолни напитки, избягвайте тези с кофеин. Разклащането на газирани напитки, може да ги направи по-поносим за болно дете.

 Твърдата храна: Детето ще ви позволи да знаете кога е време да го върнете на твърда храна. Започнете връщането бавно – първи опит тост или бисквити. След това може да дадете банан,ябълка или сварен ориз тези храни също са подходящи за въвеждането след диета.

Медикаменти: Повечето лекари все още избягват даването на аспирин при деца. Избягвайте антибиотици, освен ако не са предписани от лекар. Лекарите не препоръчват билкови лекарства или други домашни лечения. Ако ги използвате и по-късно отидете на лекар, не забравяйте да кажете на лекаря точно това, което сте дали на детето, защото това може да окаже влияние върху третирането препоръки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *