Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Излекувах плевропневмония и се отървах от операция

Здравейте на всички от вестник „Доктор“! Искам да споделя с вас и вашите читатели една лечебна смес, чиито лечебни свойства съм изпитал лично върху себе си. Благодарение на това аз съм жив. Това лекарство ми помогна да победя плевропневмония с кръвохрачене и да избегна хирургична намеса. Позволете първо да разкажа накратко. В болницата ме тъпкаха с антибиотици и ми поставяха систе­ми с хормони. В крайна сметка почти нищо не помогна, продължавах да ди­шам тежко, нямах сили да ходя. Когато се опитвах да правя гимнастика, губех съзнание. Но съвсем нямах намерение да умирам. Въпреки че на всеки 20-30 минути трябваше да се преобличам заради силно изпотяване.

Такава болест не се лекува бързо, но все пак се лекува. Затова не се отчайвайте. Така на мен на помощ ми се притече случайна моя позната. Тя много ми помогна, като ми предостави рецепта с лечебната смес.

През първия месец след приема на лекарството ми се появи по-голям апе­тит, а след два месеца вече уверено се изкачвах до четвъртия етаж, без да спирам. А доскоро с труд преодо­лявах десет стъпала, целият в пот и задъхан.

ИЗСЛЕДВАНЕТО ПОТВЪРДИ МОЕТО ПОДОБРЕНИЕ. ДВАМАТА ПУЛМОЛОЗИ МЕ ГЛЕДАХА С УЧУДВАНЕ

Дишах чисто, бронхите и белите дробове работеха нормално, аз бях в добро настроение. Моля запишете си тази вълшебна рецепта и бъдете сигурни, че това ще ви помогне.

  • Половин литър цветен мед.
  • Половин килограм краве масло.
  • Половин литър зехтин.
  • Половин литър кучешка мас.
  • Половин кг захар.
  • Един черен натурален шоколад -100 г.
  • Какао на прах -100 г.
  • Разбита сметана – 200 мл.
  • Сок от алое – 200 мл.

Начин на приготвяне. Тенджерата, в която се смесват всички съставки, трябва да е не по-мапка от 4 литра емайлирана. И още една тенджера стъклена. Използват се дървени лъжици. Много са важни технологията и ме­ханизмът на приготвяне. Съставките се смесват в определена последова­телност, не се допуска прегряване.

На слаб огън в основната тендже­ра се нагрява кучешката мас, докато температурата достигне до 40-50 градуса. След това започнете да сип­вате, като разбърквате захарта и какаото, смесени заедно. В друг съд, но на водна баня сгрейте зехтина и пуснете в него кравето масло. Точно в тазисмес добавете шоколада, докато омекне, след което на струйка излей­те меда, като едновременно с това разбърквате. Всичко това добавете в основната тенджера, която да се по­стави на бавен огън. Вливайте сместа постепенно, като през цялото време разбърквате. След това добавете сме­таната, като преди това нагреете съдържанието в тенджерата до 60-70 градуса. В момента, в който е готово да заври, излейте в цялата смес и со­кът от алое. Разбърквайте и чакайте да заври. След това изключете.

За алоето -нека бъде тригодишно, а след като го нарежете, измиете и изсушите, го Дръжте един ден в хла­дилника. След това го пуснете през машинката за месо и изцедете през четири слоя марля.

Процедурата приключва с разпре­деляне на приготвения състав в едно- литрови стъклени буркани.

Сега обърнете внимание как се при­ема. Тук основното е леко затоплено варено мляко. Това се налага, защото то по принцип стои в хладилника и трябва да се затопли. И така – на една супена лъжица от сместа се полагат три четвърти чаша мляко – пие се поЗ пъти на ден 25-30 минути преди ядене. Вижте как се приема: слагате в уста­та си малко мляко, след което и малко смес от лъжичката. Съдържимото от лъжичката се гълта на 5-6 приема, всеки път с малко мляко.

По време на лечението не се прием­ат спиртни напитки.

Тази смес помага на всички, които боледуват от пневмония, плеврит, бронхит, туберкулоза и други бело­дробни болести.

С уважение и пожелание за оздравяване: Стоян Димитров

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 4 до “Излекувах плевропневмония и се отървах от операция

  1. Pingback: Какви рискове крие самолечението с “народни” рецепти | Лекува нет

  2. Веселка Милушева каза:

    Благодаря много на Стоян Димитров за рецептата-наистина ми помогна.Но аз я изпълних със свинка мас,тъй като кучешка идея си нямам от къде да намеря.
    Имам няколко въпроса:
    -мога ли да изпълня рецептата още веднъж,като в същото времепия и билки?
    -дали може да ми съдействате при намирането на кучешка мас или отново мога да ползвам свинска?
    -може ли да ми препоръчате някаква друга рецепта?

  3. Мария каза:

    и от къде може да се намери такава кучешка мас?-лично аз за първи път я чувам и възможно ли е да се смени със друга,свинска да кажем?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *