Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зелени орехчета лекуват епилепсия

В буркан от компот се редят плътно зелени орехчета, на които се срязва горната част. Всеки ред орехчета се посипва обилно със захар. Бурканът се държи 30 дена на тъмно. После течността се прецежда. От сиропа се пие 3 пъти дневно по 12 капки след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от подбел, цвят от ружа, цвят от лопен, семе от анасон и корени от сладка папрат. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 5 пъти дневно по 100 г топла отвара.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г корени сладка папрат и цвят от лопен, 30 г корени от иглика и 10 листа от мента. 2 супени лъжици от билките се заливат с 500 г вряща вода. Врат 10 минути, киснат 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г коренища от сладка папрат и цвят от ружа, 30 т листа от подбел и по 20 г плодове от резене и плодове от анасон. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *