Народно лечение на бъбречна недостатъчност

Счукват се 4 ядки от праскови и се заливат с 1 чаена чаша вряла вода. Врят на слаб огън 10 минути. След като отварата изстине, прецежда се и се пие 3 пъти дневно след хранене (дозата е за един ден).

Смесват се и се разбъркват внимателно по 70 г корени от репей, дръжки от вишна и царевична коса, 100 г листа от живовляк, 50 г листа от мечо грозде, корен от бял оман, стръкове от хвощ, 70 г плодове от хвойна и 40 г ленено семе. 2 супени лъжици от дрогата се вари в 500 г вода 10 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

В 200 г вода се варят черупките на 12 лешника (без ядките), докато водата остане на половина. Отварата се прецежда и се изпива на веднъж. Прави се до оздравяване.

Половин шепа ечемични зърна се накисват в студена вода за половин ден. После се варят в същата вода на тих огън 10 минути. След като отварата изстине, прецежда се и се пие по 3 супени лъжички дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *