Жлъчнокаменна болест се лекува с корен от глухарче

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама листа от мечо грозде, стръкове от бял равнец, по 10 грама стръкове от хвощ, стръкове от пелин и корени от глухарче, по 15 грама стръкове от жълт кантарион и плодове от кориандър. 1 равна супена лъжица от сместа се залива с 200 грама вода. Кипва се на слаб огън. Кисне 1 час и се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се 1 път дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама коренища от пирей, стръкове от росопас, стръкове от камшик и кори от зърнастец. 1 супена лъжица от сместа се залива с 200 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама сутрин и вечер преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 грама коренища от брош, 30 грама листа от мента, по 20 грама стръкове от пелин и корени от глухарче и 15 грама цветове от жълт смил. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 250 грама вряща вода. Ври 3 минути, кисне 1 час и отварата се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се сутрин и вечер по 250 грама преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *