Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диета щади натоварената задстомашна жлеза

Здравейте! Празниците отминаха,  но на човек може да му се случи по друг повод да похапне и пийне малко повече. Аз съм вече на 60 години и затова трябва да започна да се съобразявам. Ос­вен това от време на време ме наболява панкреасът. Въпреки че не получавам се изкушавам – било след празници, било когато имам гости и си позволим повече. Моля да препоръчате някои народни рецепти за „след това”

Ангел Петров, Шумен

Ако на сутринта чувствате слабост и неразположение, ако ви се вие свят или ви боли глава, използвайте следните начини да се избавите от това състояние -хем на махмурлук, хем на повечко хапбане.

  • Пийте повече течности. Например минерална вода, боро- винков сироп, чай с лимон, шипкова отвара. Можете да си позволите и активен въглен – няколко таблетки на един път. При силно главоболие си сложете синапена лапа на тила u/iu на вратната зона.
  • Смесете 4 супени лъжици шипкови плодчета, една супена лъжица жълт кантарион, 2 супени лъжици страхливче и 3 супени лъ­жици мед. Залейте с един литър гореща вода, оставете за един час, прецедете и пийте по половин чаша 3-4 пъти на ден.
  • Смесете една чаша натура­лен портокалов сок, половин чаша лимонов сок и 100 г мед и добавете един яйчен жълтък. Разбийте всич­ко в миксера. Изпийте получения коктейл – той ще премахне лошо­то настроение.
  • Изпийте чаша доматен сок с един суров жълтък, препоръчват специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *