Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Премахнете косопада завинаги

Направете силна запарка от концентриран от орехови листа и зелената обвивка на орехите (плода). Хладка, и се смесва с половин супена лъжица мед. С нея измийте основно косата, като масажирате интензивно кожата на главата.

Подлагате косата си колкото е възможно по-дълго на свеж въздух.

След измива разчесвайте от края към основата на косъма.

Баба ми държеше много на всекидневното измиване на главата със студена вода, смесена с няколко капки от корени на репей. Всеки втори ден я измиваше с отвара от коприва. След измиване на главата със студена вода кожата трябва да се масажира основно и след това кожата да се масажира със кърпа.

Поставете лист от иглика върху оголените места. Тя стимулира оросяването и растежа на косъма.

Стреме се да се консумирате храна, богата на витамини.

Калявайте се, като в продължение на 30 секунди стоите във вана със студена вода в поза щъркелова стойка със смяна на краката.

Активирайте оросяването си с обливания на ръцете: с подвижния над ваната водете студената водна струя от пръстите на краката към рамото (6-8 секунди за всяка ръка).

При падане на косата поради липса на желязо пийте черна меласа от захарна тръстика. Може да се смеси с билков чай или мляко.

За масаж на главата е подходяща следната тинктура: 100 г ситно нарязани листа от коприва, половин л студена вода и половин литър оцет се затоплят бавно до кипване. Сместа се охлажда. Прецежда се през цедка и се използва веднага.

Намажете главата си с концентриран алкохол.

Ако при тежка болест ви падат косите, лечебно въздейства пиенето на тинктура от бухаловиден плавун (при разреждане ).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *