Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти помагат при нарушения на сърдечния ритъм

Една супена лъжица мащерка се попарва с 300 г вряща вода. Кисне 30 минути. Прецежда се и се пие по 1 кафена чашка 3 пъти, дневно преди хранене.

1 чаена лъжичка смлени грудки от салеп се разбъркват с една винена чаша студена вода. Прибавя се 300 г вряла вода и се вари 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

2 супени лъжици корени от сладка папрат се заливат с 400 г студена вода. Киснат 7 часа и извлекът се прецежда. Залива с 250 г вряла вода киснат още 1 час. Това е количеството за 1 ден, което се разпределя на 3 или 4 порции и се пие без значение преди или след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г лайка, риган и мащерка. Една супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 20 минути преди и 20 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *