Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Касис и бял равнец помагат при хипотония

40 листа от касис се киснат 1 час в 1 литър студена вода. След това течността се загрява до кипване. След изстиване отварата се прецежда. Изпива се на 4 дози, разпределени равномерно през деня.

Смесват се по 30 г бял равнец, жълт кантарион и камшик, по 15 г листа от мечо грозде, стъбла от хвощ, цвят от полски мак, листа от къпина и 100 г птиче просо. В 400 г кипяща вода се сипва 2 супени лъжици болкова смес и се вари 5 минути на тих огън. Пие се след прецеждане по 1 винена чаша преди ядене. За четвърти последен път е добре да се пие преди лягане.

Смесват се и внимателно се разбъркват по 30 г стръкове от бял равнец и жълт кантарион, по 50 г листа от мечо грозде и стръкове от камшик и 20 г листа от медуница. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене. Последният път се пие преди лягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *