Лечение на бронхиална астма

Смесват се 300 г зехтин, 300 г прясно изцеден сок от лимони и 2 г твърд камфор. Сместа се налива в тъмна бутилка и се държи на хладно. Преди употреба се разклаща. 3 пъти дневно 30 минути преди хранене се пие по 1 малка ракиена чашка. Изпиват 4-5 дози. Лечебният ефект е по- добър, ако се направят 10 пъти вентузи- по 1 пъти седмично в еднакъв час.

Приготвя се 250 г пепелява вода, като се изгаря чиста дървесина от дъб кората и сърцевината. 1 равна супена лъжица от пепелта се разбърква с 1 и половин чаена чаша вода и се вари 1 минута. След утаяването се прецежда през 4 или 5 пластова марля. Към водата се добавят 250 г чист пчелен мед, най добре майски и 250 г зехтин. Сместа се разбива добре и се налива в стъклена бутилка. Държи се на тъмно и хладно. Приема се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене. По време на лечението не се вземат никакви лекарства. При нужда се повтаря след седмица. Сместа прочиства невероятно добре дробовете.

Смесват се 100 г зехтин, 100 г пчелен мед, 100 г мастика и малко парче настърган хрян. Приема се само сутрин по 1 супена лъжица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *