Капината лекува хипотония

Смесват се 100 г семе от птиче просо, по 30 г стръкове от камшик, стръкове от бял равнец, стръкове от жълт кантарион, по 20 г листа от мечо грозде и стръкове от хвощ, 15 г цветове от полски мак и 10 г листа от къпина. 2 супени лъжици от сместа се залива с 400 г вряща вода и се вари на тих огън 5 минути. След като изстине отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша, преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от червен кантарион и стръкове от жълт кантарион, 30 г стръкове от бял равнец и по 80 г стръкове от камшик и коренища от очеболец. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и кисне 30 минути. Отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г корени от дилянка, листа от мента, стръкове от хвощ и семена от лен. 2 чаени лъжички от сместа се залива с 1 чаена чаша вряща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Изпива се вечер на лягане.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г листа от маточина и 60 г стръкове от жълт кантарион. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с1 чаена чаша вряща вода. След 5 минути запарката се прецежда. Изпива се на 3 пъти преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 г стръкове от бял равнец и 20 г листа от маточина. Една чаена лъжичка от сместа се залива с 1 чаена чаша вряла вода. Кисне 5 минути и запарката се прецежда. Разпределя се на 3 равни части и се изпива през деня- преди вечерята.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.