ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Топли компреси срещу мастит

100 грама цвят маргарита се поставя в стъклен буркан от половин литър и се залива със свинска мас като до края на буркана трябва да остане 1 пръст. Вари се на водна баня 2 часа. С получения мехлем гърдите се намазват през нощта. Съхранява се в хладилник.

Топли компреси върху гърдите с пресни листа от комунига.

Една шепа прясна многогодишна маргарита се нарязва на ситно и с помощта на превръзка се поставя върху гърдите.

Пресни орехови листа, листа от репей и подбел се нарязват на ситно и се поставят с помощта на превръзка върху гърдите.

2 супени лъжици кора и листа от бреза се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. Престоява така 4-6 часа и се прецежда. Правят се компреси върху гърдите.

На местата, които болят се поставят листа от каланхое, предварително разрязани на 2 части.

При гноен мастит 2 супени лъжици листа от евкалипт вечерта се поставят в термос и се залива с2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. 1 чаена чаша се пие на малки порции през целия ден, ас другата част се пръскат гърдите.

1 супена лъжица листа от евкалипт се поставя в емайлирана тенджера и се сипва 1 чаена чаша вода. Вари се 15 минути на тих огън под капак. Маха се от котлона и се прецежда. В тази отвара се потапя ленена кърпа, която се налага върху гърдите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *